Cybersecurity

Voorkomen is beter dan genezen

Cybercrime omvat alle misdaadpraktijken of aanvallen met en gericht op IT. Het doel is om waardevolle informatie te stelen of gijzelen. Cybercriminaliteit is geen nieuw fenomeen, het bestaat al geruime tijd, maar steekt de voorbije jaren opnieuw zwaar de kop op. Geheel onverwacht is dit niet. Zowel in privé, als werksfeer zijn we steeds meer afhankelijk van technologie om onze dagdagelijkse taken uit te voeren. 

Wat vind je bij ons?

Comit helpt u in het herkennen, erkennen en mitigeren van potentiële gevaren. Door strikte beveiliging toe te passen, kunnen we in de meeste gevallen het risico tot een cyberaanval met 99% verminderen. Gebeurt het dan toch? Dan kan je maar best een plan hebben om gegevens- en reputatieverlies te beperken. Wij adviseren en ondersteunen u, uw medewerkers en uw bedrijf graag in een steeds sneller veranderende online wereld.

afbeelding cybersecurity

ONZE AANPAK

Elk bedrijf, van welke grootte dan ook, is een potentiëel slachtoffer van cybercriminaliteit. Het belang van een daadkrachtig actieplan is daarom een absolute vereiste. Wij helpen u graag een adequaat plan opstellen en de gedefinieerde stappen in uw organisatie te implementeren.

Door continu uw ICT omgeving te bewaken, kunnen we sneller inspelen op mogelijke gevaren. Zo kunnen we dreigingen in vele gevallen vroegtijdig afstoppen alvorens deze operationeel een impact veroorzaken.

Door het toevoegen van verschillende beveiligingslagen op verschillende niveau’s, kunnen we de kans op een mogelijk gevaar drastisch verminderen.
Het stelt ons in staat (sneller) te anticiperen en te schakelen om potentieel reputatie- en dataverlies te vermijden. 

afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Voordelen cybersecurity

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.