Wie zijn wij?

Comit is een jong en gedreven bedrijf opgericht in 2017.
Wij zijn een toonaangevende speler in de sector en bieden al jaren hoogwaardige IT-oplossingen aan onze klanten.

Onze focus ligt op het leveren van totaaloplossingen die de bedrijfsprocessen van onze klanten verbeteren, waardoor ze meer waarde kunnen toevoegen aan hun klanten. Onze diensten variëren van netwerkbeheer en beveiliging tot cloudoplossingen en managed services.

Ons team van hoogopgeleide en ervaren IT-professionals is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service en ondersteuning. Wij geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en het begrijpen van hun behoeften en uitdagingen om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Wij zijn gepassioneerd over technologie en blijven op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die onze klanten een concurrentievoordeel geven en hen helpen te groeien en te slagen in een steeds veranderende en competitieve markt.

afbeelding over ons
afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Waarom Comit?

Onze partners

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.