Netwerken

Het hart van uw bedrijf

Netwerken zijn een verzameling van computers, servers, printers, routers, switches en andere apparaten die met elkaar zijn verbonden om informatie en bronnen te delen. Een computernetwerk maakt communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten en stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot gedeelde informatie en bronnen, zoals bestanden, printers en internettoegang.

Wat vind je bij ons?

Comit installeert netwerken en de daarbij horende componenten. Ook zorgen we steeds voor een afgescheiden structuur om zo de toegang tot systemen af te schermen voor gasten, door middel van een gastenwifi. Daarnaast plaatsen we firewalls, switchen en wifipunten en staan we in voor de correcte werking, back-ups en updates van deze verschillende componenten. Enkel zo kunnen we een veilige, werk- en schaalbare omgeving garanderen, zonder te hoeven inbinden op productiviteit.

afbeelding netwerk

ONZE AANPAK

We installeren de verschillende firewalls, switchen en wifi punten naar uw wensen.
We testen de werking en geven u de nodige informatie om op een veilige manier met uw verschillende apparaten te kunnen verbinden.

We optimaliseren de verschillende netwerkcomponenten en wifi om zo een vlotte toegang tot bedrijfskritische systemen en het internet te garanderen.

Overal internettoegang nodig? Geen probleem! Ons modulair systeem is eenvoudig uitbreidbaar om zelfs in de verste hoek van uw onderneming Wifi te voorzien.

Een ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Wij monitoren continu elke component van uw netwerk.
Zo worden wij op de hoogte gesteld van een eventuele panne of probleem en kunnen wij hierop onmiddellijk anticiperen. Daarnaast staan we in voor de volledige back-up van uw configuratie. Zo geraken er nooit instellingen verloren!

afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Voordelen netwerken

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.