Modern Workplace

Uw bedrijf in de Cloud

De Cloud is een term die wordt gebruikt om een werkomgeving te beschrijven die technologie, flexibiliteit en samenwerking benut om een efficiëntere en productievere werkomgeving te creëren. De Cloud biedt ook flexibiliteit en autonomie, zodat medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze willen, op verschillende apparaten en met verschillende applicaties. Dit alles draagt bij aan een betere werk-privébalans en kan de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers verhogen.

Wat vind je bij ons?

Comit investeert in een eigen, sterk beveiligd en duurzaam datacenter. Zo zijn we niet afhankelijk van andere partijen en grijpen we direct in als dat nodig is. Maak je gebruik van onze private cloud? Dan weet je dat je data goed beveiligd is en er een minimale kans is op storingen.

Afbeelding Cloud Computers
afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Voordelen Cloud

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.