Hosting

Uw website, steeds online

Hosting verwijst naar het aanbieden van een online dienst waarbij een website of applicatie wordt gehost op een server die verbonden is met het internet. Hierdoor wordt de inhoud van de website of applicatie toegankelijk gemaakt voor bezoekers via het internet. Comit biedt de benodigde technische infrastructuur en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat de website of applicatie continu beschikbaar is voor bezoekers.

Wat vind je bij ons?

Comit registreert jouw domeinnaam of neemt hem over van een andere provider. Daarna volgen we de hosting verder op: beveiliging, software-updates, …

Afbeelding Website
afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Voordelen hosting

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.