Videoreferentie

Allift Michielsen

Comac Boekhouding & fiscaliteit

Enkele tevreden klanten

Klanten aan het woord​

T. Antens
T. AntensLMB Antens
Read More
De Cloud zorgt ervoor dat wij ten allen tijden onze data en programma’s kunnen benaderen. Het is de ideale schakel om onze bedrijfsactiviteiten van eender waar te kunnen uitvoeren.
P. Van Looveren
P. Van LooverenBolipa BVBA
Read More
Onze backup wordt nu zowel lokaal als in de cloud opgeslagen. Wij hoeven niet meer te controleren of deze al dan niet gelopen heeft. Comit heeft deze zorg volledig van ons weggenomen!
N. Jorissen
N. JorissenHighstreet
Read More
Comit heeft ons geholpen onze wifi te optimaliseren. Daardoor is ons intern netwerk afgescheiden van het gastennetwerk en hoeven we ons geen zorgen te maken of onze systemen werken!
Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.