Managed services

IT-Diensten voor uw bedrijf

Managed Services betekent dat je ComIT inschakelt voor het volledige beheer, het onderhoud en de beveiliging van je ICT-infrastructuur en ICT-systemen. Voor een vaste prijs per maand zorgen we ervoor dat dag na dag alle IT werkt zoals het hoort in je bedrijf.

Wat vind je bij ons?

Je rekent op ons voor netwerkbeheer, clouddiensten, beveiligingsdiensten, ondersteuning op afstand, applicatiebeheer en back-updiensten. Door alles van een afstand te monitoren en proactief in te spelen op risico’s en storingen, ben je zeker dat je altijd veilig en efficiënt kunt werken en verhoog je je productiviteit.

Afbeelding managed services

ONZE AANPAK

Als centraal aanspreekpunt, helpen we u en uw medewerkers met hun ICT vraagstukken. We ondersteunen u zowel vanop afstand, ter plaatse als telefonisch. Zo kan u zich focussen op uw core-business, wetende dat u voor uw IT op ons kan vertrouwen. 

We installeren, valideren en optimaliseren uw ICT omgeving tegen de laatste online dreigingen. We staan in voor het correcte verloop van back-ups en testen deze geregeld op goede werking.
Zo kan u op beide oren slapen, wetende dat wij waken over uw omgeving.

Door continu de verschillende componenten van uw ICT omgeving te monitoren, kunnen we problemen verhelpen alvorens deze een business impact veroorzaken.
Zo geniet u van een steeds vlot werkende infrastructuur, wetende dat wij hier de klok rond zorg voor dragen.

afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Voordelen Managed services

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.