hard- en software

De juiste tools

De juiste hard- en software is vaak al het halve werk. Door een goede keuze te maken voor zowel vandaag als de toekomst, kan u als bedrijf het verschil maken. Maar hoe vind je het geschikte materiaal in een wereld van 1000 én 1 verschillende producten?

Wat vind je bij ons?

Via Comit koop of huur je nieuwe hardware en software voor je bedrijf. Wij helpen u met het installeren, configuren en beheren van uw nieuw toestel en staan ook in voor de correcte werking hiervan. Wij geven u graag advies op maat, zo ben je zeker dat je toestel en software geschaald is om aantal jaar ononderbroken te werken.

Afbeelding computer
afbeelding samenwerken

20+

jaar ervaring

Voordelen Hard- & Software

Gratis IT-audit voor je kmo

Hoe gezond is je IT-infrastructuur?

Als je bedrijf groeit, groeien je IT-systemen en IT-infrastructuur mee. Maar je verliest soms het overzicht. Dankzij onze gratis en vrijblijvende audit heb je opnieuw een totaalbeeld van je IT. Je weet wat goed werkt, en wat mogelijke werkpunten zijn. Zijn bijvoorbeeld al je computers nog voldoende beveiligd tegen virussen? En hoe vaak neem je een back-up van alle bedrijfsdata?

Vul hieronder je gegevens in. Voor we starten met de IT-audit van je kmo, nemen we eerst contact met je op. De audit is gratis en vrijblijvend.